21 de cele mai bune echipamente de yoga pentru a începe să practici yoga

Să știi ce echipament de yoga să cumperi poate fi o sarcină descurajantă pentru oricine, în special pentru începători. Să recunoaștem, atunci când ești nou la un hobby sau activitate ai tendința de a cumpăra orice ți se recomandă, în speranța că îți va funcționa.

Aici, la OriGym, vrem să vă învățăm despre aparatele și echipamentele de yoga de care veți avea nevoie pentru diferite practici de yoga.

De asemenea, vă vom explica de ce aceste echipamente de yoga vor fi benefice pentru practica dumneavoastră și vom încerca să acopere o mare varietate de game de prețuri care vor atrage toată lumea.

Înainte de a interveni, crezi că este în sfârșit timpul să-ți lași slujba de birou învechită și plictisitoare în urmă și să te alături unei industrii lucrative și versatile? Dacă răspunsul este da, atunci cursul de antrenament personal de nivel 3 al OriGym ar putea fi următorul pas pentru tine! Avem, de asemenea, o gamă fantastică de cursuri de pregătire personală online, dacă aceasta este mai mult viteza ta.

Simțiți-vă liber să descărcați un prospect de curs gratuit pentru a afla mai multe despre cursurile și serviciile noastre!

De ce echipament ai nevoie pentru yoga?

Unul dintre lucrurile grozave despre yoga este că nu aveți nevoie de tone de echipamente și accesorii yoga pentru a avea succes. Echipamentul pentru yoga este folosit pur și simplu pentru a vă extinde nivelul de calificare și pentru a oferi corpului dumneavoastră acel sprijin suplimentar atunci când este necesar.

Când întreb „de ce echipament de yoga am nevoie pentru yoga?” ar trebui să țineți cont de faptul că unele dintre cele mai de bază echipamente de yoga care vor apărea pe această listă sunt o necesitate pentru practica dumneavoastră. Aceste echipamente de bază pentru yoga sunt:

  • Covoraș de yoga
  • Geanta pentru saltea de yoga
  • Haine confortabile pentru exerciții fizice
  • Sticlă de apă
  • Bloc de yoga
  • Curea de yoga

Cu toate acestea, în timp ce alte piese de echipament pentru exerciții yoga nu sunt vitale pentru practica dvs., ele vă vor permite să vă provocați și să vă împingeți în domenii specifice, cum ar fi yoga aeriană. Din acest motiv, am decis să acoperim o mare varietate de produse, pentru a ne asigura că există ceva pentru toată lumea și nu doar pentru începători interesați de elementele de bază.

Deși acesta este atât un ghid avansat, cât și un ghid pentru începători pentru echipamentele și accesoriile de yoga, este important să realizați că o singură dimensiune nu se potrivește tuturor.

Mulți dintre voi care citiți acest lucru ar putea căuta să cumpere elementele de bază, pentru a practica vinyasa sau hatha yoga. Ca alternativă, unii dintre voi s-ar putea să citească acest lucru dorind să exploreze un tip de nișă de yoga, cum ar fi aerul, și vor căuta să cumpere echipamente de fitness pentru yoga care vă vor ajuta în acea zonă.

Sperăm că articolul nostru oferă o geantă mixtă cu cele mai bune echipamente de yoga de pe piață astăzi, cu o gamă de la echipamente de yoga de bază până la accesorii mai complexe, totul în numele de a vă oferi informații pe care le veți găsi benefice.

Dacă abia începeți yoga, atunci descărcați secvența de yoga GRATUITĂ de 45 de minute a OriGym pentru îndrumare!

# 1 Covoraș de yoga

Indiferent dacă folosiți propriul echipament sau un studio de yoga, aveți nevoie de un covoraș de yoga pentru a practica yoga. Nu există nicio modalitate de a ocoli acest fapt, covorașul de yoga este cea mai importantă piesă a echipamentului de exerciții yoga.

Dacă achiziționați un singur lucru de pe această listă astăzi, cumpărați-vă un covoraș de yoga.

În ceea ce privește echipamentul pentru yoga, covorașele vă vor beneficia atunci când exersați, deoarece oferă mai multă aderență decât orice tip de pardoseală. Nimeni nu vrea să se rănească atunci când face mișcare, motiv pentru care este atât de important să cumpărăm echipamente de yoga care să ne țină în siguranță.

Covorașele de yoga nu numai că vă vor oferi mâinilor și picioarelor mai multă aderență atunci când intrați în poziții și prinderi, dar vă vor amortiza și căderea în cele mai nefavorabile cazuri de alunecare sau prăbușire.

Un alt beneficiu al achiziționării acestui echipament este acum mai răspândit ca niciodată în era Covid. Covorașele de yoga sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat, așa că, dacă te întorci la studioul de yoga pentru prima dată după blocare, poți atenua toate grijile legate de sănătate și siguranță.

Consultați recenziile OriGym despre cele mai bune produse de curățare a saltelelor de yoga pentru a vă menține covorașul cât mai igienic posibil!

În loc să împrumuți unul de la studio, cumpără-ți propriul covoraș și echipament de yoga și simți-te cu atât mai bine și mai în siguranță pentru asta.

#2 Geantă pentru saltea de yoga

Când ne uităm la echipamentul de yoga pentru începători, una dintre cele mai des neglijate echipamente este geanta pentru covorașul de yoga. Dacă practicați yoga doar de acasă, acest lucru poate să nu pară „vital”, dar dacă doriți să vă înscrieți la o clasă, atunci veți dori să vă transportați echipamentul în cel mai eficient mod posibil.

Cele mai multe genți de sală, rucsacuri și genți de mână pur și simplu nu au spațiu pentru a se potrivi cu forma și dimensiunea unică a covorașelor de yoga. Nu doriți să vă strângeți covorașul într-o pungă și, eventual, să îl deteriorați în acest proces.

Acesta este motivul pentru care geanta pentru saltea de yoga este o achiziție atât de esențială atunci când cumpărați echipament de yoga.

Așadar, în loc să veniți la clasă tulburat și să vă chinuiți să transportați tot ce aveți nevoie sau să vă spargeți eventual echipamentul scump forțându-l într-o geantă de sport, vă recomandăm să cumpărați pur și simplu o geantă de saltea de yoga. Este o investiție inteligentă pe termen lung care vă va economisi bani pentru a nu fi nevoit să înlocuiți echipamentele stricate sau deteriorate.

# 3 Prosoape de yoga

Dacă covorașele de yoga sunt privite ca echipamente de yoga de bază, atunci luați în considerare prosoapele de yoga echivalentul echipamentului de yoga Bikram.

Ascensiunea Bikram yoga, sau așa cum este altfel cunoscută sub numele de „yoga fierbinte”, a dat naștere unui nou val de echipamente de fitness yoga. Pentru cei dintre voi care doresc să se apuce de yoga fierbinte, considerați prosopul de yoga ca fiind cea mai importantă piesă de echipament de yoga Bikram pe care o puteți deține.

Dar ce este un prosop de yoga și ce face?

Când practicați yoga fierbinte, evident că veți transpira mai mult (acesta este, până la urmă, întregul scop al clasei!). Dar ceea ce poate face transpirația este să facă de fapt covorașul periculos pentru tine, precum și să-l facă mai probabil să alunece sau să se miște pe podea.

Prosopul de yoga poate fi așezat deasupra covorașului și împiedică acesta să devină alunecos de transpirație. Un avantaj al folosirii covorașului este că, cu cât transpirați mai mult, cu atât va avea mai multă aderență, prosopul va absorbi transpirația și va crea rezistență împotriva covorașului și podelei.

Prosopul de yoga este o piesă special concepută de echipament de yoga Bikram, deoarece prosoapele obișnuite nu vor oferi același tip de sprijin.

În plus, dacă transpirați mult și vă faceți griji că prosopul devine alunecos și își pierde aderența, vă recomandăm să căutați prosoape cu suport anti-alunecare, cum ar fi cele care vin cu niște din silicon.

Nu numai că este o piesă grozavă de echipament de yoga Bikram, dar poate fi și pus deasupra covorașelor de yoga în timpul orelor obișnuite de yoga, dacă doriți să evitați covorașele murdare/preutilizate.

Mai multe elemente esențiale pentru yoga