Cum Cumpar

Comanda On Line

Alegi produsul sau produsele pe care doreşti să le comanzi. Le adaugi în coşul de compărături, prin apasare butonului: "Adaugă în Coş". Atenţie: va trebui să alegi cantitatea, implicit aceasta este 1 bucata, culoarea sau modelul.

După ce ai adăugat toate produsele în coş, mergi la pasul urmator cu click pe butonul "coş de cumpărături" aflat în colţul din dreapta sus al ecranului. Vei putea să revizuieşti produsele aflate în coş, să estimezi costurile de livrare sau să finalizezi comanda, apasând butonul "Comandă" aflat în partea de jos, dreapta ecranului.

Urmează paşii pentru introducerea datelor, dacă eşti client nou, sau logeaza-te în contul tău dacă ai mai comandat la noi.

Datele necesare unei comenzi noi sunt:

1. Adresa de facturare

2. Adresa de livrare

3. Metode de livrare, în funcţie de greutatea produsului, a valoarii totală a coşului de cumpărături, costurile de livrare pot diferi.

4. Metoda de plată

5. Confirmă comanda

La confirmarea comenzii veţi primi un e-mail de confirmare. Imediat veţi primi un telefon din partea echipei GoFo.ro pentru validarea comenzii, urmată de expediere produselor la adresa d-voastra.

Comanda Telefonică

Dacă ai vazut un produs al nostru, ţi-a plăcut şi ţi-l doreşti, dar nu ai timp sau nu poţi să faci o comanda online, poţi oricând să comanzi şi telefonic apelând numarul afişat pe site.

Orele de lucru sunt de luni până vineri de la 9:30 - 18:00.

Plata comenzilor telefonice se poate face doar ramburs sau prin OP.

Livrarea produselor

Toate produsele se vor livra în maxim 48 ore de la validarea comenzii. Livrarea se face cu ajutorul partenerilor noştrii de la Urgent Curier.

Livrarea se face inclusiv în zilele de sâmbătă.

Termenul de 48 de ore este un termen maximal, de regula produsele comandate în zilele de lucru, până la ora 14:00 se vor livra în ziua următoare.

Cum Plătesc?

GoFo.ro îţi pune la dispoziţie, 4 metode plată. Alege-o pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine.

Plata cash la livrare

Plăteşti produsele pe care le-ai comandat, la livrarea acestora de către curier. Acesta îţi va inmâna chitanţa cu valoarea totală a comezii tale.

Plata online cu cardul bancar

Dacă aţi ales plata produselor cu cardul, veţi fi redirectionaţi către site-ul securizat pentru introducerea datelor.

GoFo.ro nu are acces şi nici nu poate păstra aceste date, tranzactiile se fac de către un integrator autorizat de plaţi securizate cu card-ul.

Plata cu OP

Dacă sunteţi societate comercială, veţi putea achita contravaloarea comenzii prin OP. După selectarea acestei metode de plată, la finalizarea comenzii veţi primi automat, pe e-mail, toate datele necesare.

Plata în rate

Oferim posibilitatea plaţii în rate a produselor de pe site-ul GoFo.ro. Pentru a putea achiziţiona produse cu plata în rate va trebui să ai un card de credit la una din următoarele bănci partenere: Banca Transilvania, OTP Bank sau BCR.